Ilmanvaihdon puhdistukset ja huollot ammattitaidolla Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Ilmanvaihtokuvake

Lämpöservice Suomi Oy:ltä saat ilmanvaihdon puhdistukset ja huollot. Olemme valtuutettu Nilan-laitteiden asennus- ja huoltoliike, joka palvelee omakoti- ja pientaloasujia koko Etelä-Suomen alueella.

 

Myymme myös uudet Nilan-laitteet. Valikoimaamme kuuluvat sekä poistoilmalämpöpumput että ilmastointilaitteet lisävarusteineen.

Säännöllinen huolto kannattaa

Nilanin poistoilmalämpöpumput ja ilmastointilaitteet on puhdistettava ja huollettava säännöllisesti. Näin varmistat, että laite toimii energiatehokkaasti ja kodin sisäilma pysyy puhtaana. Säännöllisen huollon avulla varmistat myös sen, että laite pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään.

 

Joitakin säännöllisiä huoltotoimenpiteitä voi tehdä itsekin. Esimerkiksi poistoilmalämpöpumpun suodattimet on syytä vaihtaa noin kaksi kertaa vuodessa. 

 

Lisäksi ilmanvaihtokanaviston kunnosta tulee pitää huolta. Poisto- ja tuloventtiilin säädöissä on käännyttävä ammattilaisten puoleen. Puutteelliset säädöt voivat aiheuttaa muun muassa vetoa, melua, kosteuden tiivistymistä ikkunoiden sisäpintaan ja tulisijojen käytön vaikeutta. 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää − ammattilaisemme auttavat mielellään!

Valtuutettu Nilan-huoltoliike

Toimimme Nilan-laitteiden jälleenmyyjänä ja valtuutettuna huoltoliikkeenä Etelä-Suomessa. Kylmäainetta sisältävien laitteiden asentaminen ja huoltaminen on luvanvaraista toimintaa. Meiltä löytyy Tukesin myöntämät toimintaoikeudet alle kolme kilogrammaa sisältävien jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden käsittelyyn sekä enintään 1000 V:n sähkölaitekorjauksiin.

 

Esimerkiksi poistolämpöpumpun toiminta on syytä tarkastuttaa ammattilaisillamme kolmen vuoden välein. Selvitämme laitteen kunnon ja mahdolliset korjaustarpeet. Huollossa tarkastamme suodattimet, puhaltimet, lämmönottokyvyn sekä säätö- ja varolaitteet. Sovimme huollon päätteeksi korjaustoimenpiteistä erikseen. 

Kysy lisätietoja

Ilmanvaihdon puhdistus

Ilmanvaihdon puhdistus on suositeltavaa tehdä 5−10 vuoden välein. Ilmanvaihtojärjestelmään kertyy ajan kuluessa esimerkiksi pölyä ja epäpuhtauksia, jotka heikentävät ilmanvaihtoa. Silloin sisäilman laatu heikkenee.

 

Ammattilaisemme huolehtivat ilmanvaihdon puhdistustöistä oikeilla puhdistusmenetelmillä ja laadukkailla välineillä. Ota yhteyttä ja pyydä meidät paikalle!