Tilaa laitteellesi Nilan-huolto – palvelua Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä
lämpöpumpun huoltokuvake

Etsitkö Nilan-huollon asiantuntijaa? Lämpöservice Suomi Oy tekee Nilan-lämpöpumppujen huollot Etelä-Suomen alueella. Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Riihimäki, Sipoo ja Tuusula.

Palvelemme erityisesti omakotitalojen ja pientalojen asukkaita.

 

Lue lisää huoltopalveluistamme ja ota yhteyttä!

Miksi lämpöpumpun huolto on tärkeää?

Lämpöpumpun säännöllinen huolto on erittäin tärkeää sen optimaalisen toiminnan vuoksi. Näin saadaan myös kaikki hyöty irti lämmityksestä energiatehokkaasti.

Tarjoamme huoltopalveluiden lisäksi myös käytönopastuksia, joissa autamme kaikissa laitteen käyttöön liittyvissä kysymyksissä. Käymme tarvittaessa yhdessä asiakkaan kanssa laitteen asetukset läpi, jolloin se saadaan toimimaan mahdollisimman järkevästi ja energiatehokkaasti.


Lämpöservice Suomi Oy on erikoistunut Nilaniin, ja tunnemme laitteet perinpohjaisesti. Olemme myös valtuutettu Nilan-huoltoliike.

Pyydä tarjous

Joustavaa Nilan-laitteiden huoltopalvelua

Lämpöservice Suomi Oy tarjoaa huoltopalvelut ripeästi ja joustavasti sovittujen aikataulujen mukaisesti. Huoltotiimimme koostuu kokeneista huoltoalan ammattilaisista, jotka varmistavat laitteen suorituskyvyn ja ennakoivat mahdollisia häiriöitä.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen tarjoamalla ammattitaitoista ja joustavaa palvelua, olipa kyseessä sitten laitteen huolto tai käytönopastus. Ota yhteyttä ja kysy lisää – teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen!