Nilan-laitteet luotettavasti meiltä – palvelemme Etelä-Suomessa

Ota yhteyttä
Ilmastointikuvake

Lämpöservice Suomi Oy tarjoaa poistoilmalämpöpumppujen huollot tehokkaasti ja luotettavasti Etelä-Suomen alueella. Toiminta-alueeseemme kuuluvat muun muassa Helsinki, Espoo, Vantaa, Järvenpää, Hyvinkää, Kerava, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Nurmijärvi, Riihimäki, Sipoo ja Tuusula. Saat meiltä laadukkaat Nilan-laitteet huoltopalveluineen.

 

Ilmanvaihtokone kierrättää sisäilmaa ja poistaa samalla ylimääräistä kosteutta ja ilman epäpuhtauksia. Sisäilmasta tulee raikkaampaa ja puhtaampaa. Tutustu laitteisiin ja ota yhteyttä!

E-sarja

Nilan E -poistoilmalämpöpumppu poistaa kostean ja tunkkaisen ilman sisätiloista ja tuo tilalle raikasta ilmaa. Se hyödyntää poistoilmasta talteen ottamansa lämpöenergian käyttöveden ja asunnon sisäilman lämmittämiseen. Laitteen avulla voitkin pienentää energiankulutusta ja säästää rahaa. Nilan E-sarjan laitteilla saat lisäksi tehokkaan lämpöpumpulla toimivan viilennyksen.

 

Nilanin hiljaiset EC-tasavirtapuhaltimet vaihtavat ilmaa tehokkaasti ja pitävät huolta sisäilman puhtaudesta. Laitteen ohjausjärjestelmää voi ohjata myös etäyhteydellä, ja kytkennät taloautomaatiojärjestelmiin onnistuvat.

Lue lisää valmistajan sivuilta

VPL-sarja

Nilanin VPL-ilmanvaihtokoneissa on poistoilmalämpöpumppu, joka hyödyntää poistoilman lämpöenergiaa asunnon lämmittämisessä. Tehokkaan lämpöpumpun ansiosta laite tarvitsee vain vähän sähköä lämpöenergian tuottamiseen, joten voit saada merkittäviäkin säästöjä.

 

VPL-ilmanvaihtokoneissa on myös viilennysominaisuus. Saatavissa on sekä pysty- että vaakamalleja.

Katso valmistajan sivut

Combi-sarja

Combi-sarjan laitteissa on markkinoiden ainoa kaksinkertainen lämmön talteenotto. Niissä on poistoilmalämpöpumppu sekä vastavirta-LTO, jotka tekevät laitteesta erittäin energiatehokkaan. Combi-laitteet käyttävät vain hyvin pientä määrää sähköä lämmittämiseen tai viilentämiseen. 

 

Laitteessa on älykäs kosteudenhallinta, mikä tarkoittaa sitä, että laitteen anturit reagoivat sisäilman kosteuden muutoksiin automaattisesti. Sarjan laitteita on saatavilla pystyyn tai vaakaan (ilmanvaihtoputkien suunta) asennettavina malleina.

Lisätiedot valmistajan sivulla